jegu' a fugit din tara!

Mutsunake, primesc mesaje disperate de la un om de bine, care vrea sa afle raspunsul la intrebarea: “este prietenul nostru jeg cu adevarat nebun, sau suntem noi nebuni ca l-am crezut atita vreme sanatos?”

Mai intii, cum am intrat azi dimineata pe mess, mesaj de la pretenul cu pricina: intra pe jeg! Io, care oricum citesc jegu pentru ca micul pachiderm de salaj merge foarte bine lunea dimineata la pachet cu porumbeii sinistru de rai. Ii zic omului sa se ogoaie citeva minte, sa-mi debutez si eu cafeaua, si ma apuc sa citesc ce a comis darius azi, respectiv postul Am plecat. Ma gindeam cu invidie: al dracu de pitic, ce ne-a facut iar pe toti cu glumitele lui odioase (imi aduc aminte de aia in care a sunat lumea la 5 dimineata sa le comunice cit e ceasul si ca el pleaca la Bucuresti). Aflu de la acelasi misterios prieten ca faza e pe bune, Desigur, eu nu as baga mina in foc nici pentru sanatatea prietenului, care cred ca a tabarit pe mine ca eu sa pun botu la fanteziile lor si el sa rida, dimpreuna cu restul blogosferei de naivitatea mea. Dar fie, fiind eu fiinta inimoasa, mamoasa si jeg-oasa, fac aci cuvenita cerere de analiza medicala psihiatrica a pecientului Groza Darius:

Draga mutsunake, daca tot te-ai intors, pe aceasta cale te invoc precum se invoca vracii, sa ne lamuresti daca tinarul darius, care s-a trezit intr-o buna dimineata, adica azi, sa plece prin lume, de la est la vest, alocindu-si o perioada “sabatica” in care sa se regaseasca, precum Sidharta, deci sa ne spui daca asta este cu adevarat retard, geniu sau doar prezinta disfunctii erectile. Pentru aceasta prietenul lui darius ofera un premiu, negociabil. Singura masa de analiza este constituita de scrierile pline de ineptii ale pacientului, pe care le gasesti pe site-ul lui. Putem sa facem si o scrisoare la cei de la Vitrina advertising, la mirmen si daca mai aflu si de alte surse ti le voi oferi, in limita posibilitatilor si interesului.

Amin.

Advertisement
This entry was posted in amestecate and tagged by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

3 thoughts on “jegu' a fugit din tara!

  1. o fi si asta micu’ vreun marco solo, te pui cu setea de cunoastere? uite, io, cind eram mic, am ajuns pina-n satu’ vecin, si, daca nu era ciinele ala, ajungeam tocma’ pin’ la sosea. asa si asta, miine-poimiine il vezi cu sapte ani de-acasa in tibet sau samurat, ienicer din ala japonez.

  2. ca e setos micutul am vazut de cind i-a dat freedom house premiul al mare, ocazie cu care erau neincapatoare paharele si subdimensionate olanele cu alcool, dar chestiunea care ne macina este daca o pornit-o prin lume, precum vinturile siberiene, de la est la vest, numai din purul imbold sufletesco-intelectual, sau pur si simplu un om mai mare ca el l-a gonit din tara, sau mintea lui s-a autocombustionat si-a perit, lasindu-ne pre noi doar resturile triadei de mari guru ai blogosferei. Asta e treaba si de-aia l-am convocat pe mutunake 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.