Brazzaville. Not from Congo.

Adica trupa care cinta …, pe numele sau Brazzaville. Am lasat puncte puncte fiindca habar nu am cum sa-i clasific pe oamenii astia si pe muzica lor. Stiu doar ca imi plac si gata.

As minti daca as zice ca i-am descoperit eu singura, cautind giugele pe net. Adevarul este ca am primit saptamina trecuta un mesaj pe messenger de la ana in care ma intreba daca merg la concert. Eu am auzit, nu mai stiu de unde, de Brazzaville beach (care e o carte pe care nu am citit-o) si de cind cu cornuletul care are dreptul sa emigreze cu tot cu laptele lui daca nu-i plac ouale bombonele am aflat si de orasul Brazzaville din Congo.

Dar ca exista si o trupa cu numele asta nu stiam. Prin urmare am rugat-o sa-mi dea sa ascult si eu citeva piese, sa ma lamuresc cu ce se maninca. Pe care le-am primit azi. Saptamina trecuta insa, am gasit citeva melodii pe youtube. Iar azi, de cind am primit cadoul, am cele 13 piese pe repeat, in semn de mare pretuire.

Ei bine, trupa Brazzaville, despre care nu am stiinta sa aiba vreo legatura cu Congo sau cimpanzeii din cartea lui William Boyd va concerta la Bucuresti in 9 mai, intru promovarea discului 21th Century Girl. In Club Session. Biletele costa 40 de lei bucata.

Trupa suna cam asa:

Eu si Ana mergem la concert. Mai vine cineva?

This entry was posted in andreanum, musica, recomandari by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.