ce mai inseamna "mare" in ziua de azi

Marimea conteaza. Puteti sa ma contraziceti oricit, dar chiar conteaza. Cu dimensiunile marimii avem noi mici probleme. Adica cit de mare sa fie ca sa fie intr-adevar mare? Si cit de mic la cap trebuie sa fii ca sa te seduca ceva cu mic, caruia i s-a pus eticheta “mare”?

Si cum sa spui simplu “mare” e banal, s-a inventat folosirea in exces a adjectivelor la superlativ: mega, hiper, supra, super si dracu stie in doi ani cite se vor mai importa. Nu am o problema cu asta, orice om e liber sa-si vinda marfa si orice client sa fie sedus de vorbe goale, dar cind citesc “hiper economie de 1,00 lei” ma pufneste risul, zau asa. In aceeasi logica, mega economia de 50 de bani concureaza cu megareducerea de 0,015%! Hai, mai trage omul de vocabular sa-l intinda pina crapa, da’ chiar asa?

In week-end am avut treaba in Timisoara si am descoperit ca se vind prezervative si in hotel, la pretul cu adaos de room service: 10 euro bucata! Frate, la banii astia eu zic ca ar trebui sa te suga condomul cu pricina, ca 80% din tarif se duce cauciucului de suflet! Da’ chiar asa am ajuns? Adica in licee se dau gratis si in hoteluri de 4 stele cu pretul a 6 cafele? Ca sa aiba turistul strain motiv sa-i spuna lu’ Mimi ca merge si fara, ca e sanatos? wtf? Unde e logica aici?

Mare ti-e tarina cu prosti, Doamne, iar noi tare prosti ca ne tragem in poza cu dinsa…

Advertisements
This entry was posted in andreanum, de plins, imbecilitati by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

11 thoughts on “ce mai inseamna "mare" in ziua de azi

 1. bre, tu nu ai cum sa intelegi, ca esti femeie, da’ ei se bazeaza pe faptul ca, la ora 11 noaptea, cind toate farmaciile-s inchise, fata e fierbinte si dorinta barbatului i-a ajuns pin’ la marul lui adam, este in stare sa dea si 20 de euroi pe-un cauciuc ca sa scape de-o grija mare fara sa-si faca altele si mai mari.

  πŸ™‚

 2. eu nu stiu care ei se bazeaza pe ce, ca mai degraba ii mai da ei 2 euro la tarif si i-o da in git… ca acolo merge si fara.

 3. cu regret te anunt ca de cand cu boris becker nu mai functioneaza analogia `dat in gat, ca acolo merge si fara`, iar formula “inghitit in sec” mi se pare o minciuna absolut sfruntata πŸ˜€

  G.

 4. tsss, prea septic. si-apoi, ti-aduci aminte de povestea cu pricina in care domnisoara noroc ca a avut fesele suficient de tari πŸ˜‰

  G.

 5. ma gandesc ce fracturi i-o fi cauzat aluia pe cand il imbuca, hamesita.
  da’ poate ne spune mutsunake, carcei bucali se ezista ? imaginez in ast caz un act de dulce captivitate…

 6. ba de asta data la un coitus interruptus prin penis captivus in curus, drept sa spun..
  dar daca se lasa cu decizia finala, nu-i bai… alocam resurse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s