ce moda e asta domne??

Intrebare intrebatoare: ati vazut cumva pe strada ciini si pisici tunse “sub forma de leu”? Adica cu un smoc de par in virful cozii si o coama in jurul capului?

Dumnezeule mare, oameni buni, ce aveti cu bietele animale? Ce rau atit de mare v-au facut ele ca sa va bateti joc de ele in felul asta?

In parc astazi am vazut un puiut de golden retriever tuns asa si parea ca si el se rusina, bietul. Si am avut tot azi oribila ocazie de a vedea o pisica birmaneza tunsa exact la fel, numai la coada n-au avut tupeu s-o cresteze. Imi pare rau ca nu le-am facut poze, dar stiti cu siguranta despre ce vorbesc, doar oricare dintre noi recunoaste un trend, un brend, un jmen…

Revin si intreb: DE CE, BAAAAAAAIII????

Na ca am prins si-o poza 😀

14 thoughts on “ce moda e asta domne??

 1. pentru ca, daca ar fi fost animalutele alea stapinii nostri, iti dai seama in ce hal ne-ar fi ciuntit ele? ce, n-ai vazut planeta maimutelor? este vorba de dominatia rasei umane asupra bestiilor.

  ia imagineaza-ti in ce hal am arata noi daca pinguinii ar fi in virful lantului trofic.

 2. pai si n-ar fi de inteles mai? Adica pe bune, inteleg partea cu ciubotele si ilicele cu paiete la catei iarna, inteleg ca le e cald si trebuie tunsi saracii, dar mai avem un si facem parul pisicii rasta!

 3. tocmai aia incerc sa-ti spun, salbaticule, ca pisica aia e atit de urita si ea cred ca se simte atit de rejectata incit numai de-a dracu n-o sa intre in poarta, ci o sa se agate de bara!

 4. serios? pai de bara sa ramina atirnata, in veci! parca numai cu pisici se poate juca fotbal…

  uite, alt exemplu: hochei cu chihuahua. chihuahua nu doare la impact (deci jocul capata dinamism, prin renuntarea la mastile de protectie) si, datorita scheunatului permanent, jucatorii stiu in permanenta unde-i pucul.

  sau bowling cu arici pe post de bila si pinguini in loc de popice. pinguinii se pot prepara prin lipirea picioarelor cu superglue (sa stea in triunghiul din capu la pista), iar ariciul se poate infasura in scotch, sa nu se desfaca in mers, denaturind spectacolul.

  alte exemple: talere cu ciini de unica folosinta, darts cu pasari colibri, golf cu vrabii paralizate, lupte greco-romane cu elefanti de mare, sah tridimensional cu diverse specii de lilieci drogati cu aurolac, oina cu pui de gaina, etc.

  deci tunsul pisicii nu este o chestie prea interesanta, sint altele si mai si. totul e sa-ti functioneze imaginatia si sa fie sete de spectacol.

 5. dati-mi un pistol, va rog, si pe locul tarlalei tractoriste voi instaura dictatura unguligradelor, in semn de profanare!

 6. bre, revenind la subiect si lasind aberatiile pe tarla, cred ca sarmanele animale sufera mult mai mult in momentul in care sint frecate cu tot felul de sampoane decit daca sint tunse. problema nu trebuie limitata numai la punctul de vedere estetic, zic io.

 7. uite, in statele unite te baga la pirnaie una-doua daca dovedesti cruzime fata de animale. treaba mai nasoala e ca acolo au voie sa te tortureze, da’ noroc ca bietele animale sint in siguranta.

 8. estetic este un dezastru un pisoi tuns “leu” sau un ciine la fel… e la fel de naspa ca un ciine cu pampoane si o pisica cu parul lung si impletit. Zau asa…

 9. uite, am inventat un aforism pentru tine: “pentru ca nu poate vorbi, un animal spune foarte multe despre stapinul sau”. 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.