da, mai exista

Dedicatie speciala pentru toti cei care s-au prajit groaznic in acest week-end, mirosind tevile de esapament din Militari, Vitan, Berceni si toate cartierele-dormitor din bucurestiul asta.

Si pt prietenii mei, stie dinsii de ce:

This entry was posted in andreanum, de bun simt, dedicatii, per pedes by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

6 thoughts on “da, mai exista

  1. Pentru domnul doctor.

    Ne spui ceva despre sindromul Asperger. Am un prieten care se banuieste de aceasta boala. Nu prea am gasit informatii relevante decat pe wiki dar nu ma incred prea tare in sursa.

  2. Asperger face referire la acei indivizi care sufera de un autism usor, fara retardul psihomotor care intervine in istoricul natural al bolii. Au totusi lacune functionale, un IQ verbal adesea peste medie, dar deficite semnificative de “theory of mind”, pot fi extrem de versatili in domenii destul de specifice si, adesea, duc o viata absolut normala si nu se “cunosc” cu vreo afectiune. Impart o parte din vulnerabilitatea innascuta (gene) cu celalalte tulburari din spectrul PDD.

    G.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.