jurnalism fara chiloti. si fara bun simt.

Eu nu sunt “mereu aproape” de Antena 1 si in general evit sa ma uit la posturile care au pauza de publicitate de 25 de minute la juma de ora.

Dar am aflat aseara ca un ministru al deja atit de blamatului guvern tariceanu (var2 pentru iubitorii de standarde ISO), a fost filmat de interlocutoarea de videochat  in timp ce facea oleaca di lucru manual prin zona sa inghinala.

Apreciez descrierea din dreapta casetei video “ministru filmat intr-o ipostaza lejera” dar as vrea sa pun o intrebare: de ce ati simtit nevoia sa dati filmul pe tv? De ce l-ati pus pe site? Ce relevanta are stirea asta, acum ca am aflat ca masturbarea nu dauneaza grav vederii, nu duce la impotenta si nici nu lasa tinere minore gravide?

Daca preferati, tema poate fi saltata o treapta mai sus si sa vorbim, sau sa va intreb daca un ministru care face sex cu sotia, amanta sau cu un tinar imberb cu trup de anaconda face o stire. Vreau sa stiu daca un om pe buda lui de acasa este om, ministru sau subiect de stire, ca sa parafrazam ceea ce un domn exprima acum citiva ani prin “capra: animal, pozitie sau mister“.

Deci care e treaba?

PS: As prefera sa nu primesc comentarii de genul “odata ce esti rege nu te mai poti ascunde”.

11 thoughts on “jurnalism fara chiloti. si fara bun simt.

  1. deci mutsunake: este adevarat ca masturbarea masculina dauneaza sanatatii tertilor aflati pe o raza de aprox. 20 de km in jurul masturbatorului?

  2. Radio Erevan raspunde: depinde cum se concluzioneaza. In raionul Novosibirsk, de exemplu, s-a intamplat ca intr-un astfel de caz Natasa a ramas grea, si Natasa se afla la vremea aceea plecata la lemne deci cel putin 20 de kilometri distanta de casa in care Ivan freca lampa. Alteori, cum de altfel s-a si popularizat, datul in gat poate provoca sarcini nedorite, dar de obicei trebuie sa te afli prin apropiere, si eventual intr-un mediu controlat.

    Noi le sugeram ascultatorilor in zile cu masturbare excesiva sa dea drumul la apa in baie, si sa se scufunde complet vreme de 20 de minute. NU kilometri. Minute.

    G.

  3. Nu ma pot pronunta asupra doamnelor de fata, dar eu stiu cateva doamne prin foste guverne care ar fi beneficiat serios de o autosatisfacere din cand in cand. Si sunt sigura ca si noi ne-am fi simtit mai bine in urma acestor fapte ale lor. Chiar si la sute de km fiind.

  4. Ingrijorator e ca Internetul asta e tot mai persoana. Azi te prinde cu chilotzii in vine maine te asteapta in scara blocului sa iti dea in moalele capului si sa te siluiasca. Am auzit ca poti sa iei si boli de la acest Internet!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.