la mare. la munca.

peste aproximativ o ora plec la Constanta. Nu, nu ma duc in vacanta, mi-am promis miemi (sic!) ca n-o sa mai fac niciodata baie in Marea neagra, fiindca m-am oripilat cind am citit cit de plina de rahat este.

Plec la munca. Nu e nici summer job, e slujba mea permanenta, la care prestez norma intreaga. Chestia ciudata e ca e prima oara cind merg la mare la munca. Adica nu-mi dau seama cum o sa fie cind vor trece pe linga mine maimutici cu haine suflecate si baietasi cu sclipi mulati, cu shlapu’ spre mare calcind. O sa ma uit lunga la ei, dorindu-le meduze in chiloti, gindacei ciupiciosi in sutien si alge intre degetele de la picioare sau in parul de pe piept? Care gind ar fi imediat contracarat de opusul, ala in care o wolla imensa intoarce tone de cacat si le arunca in mare intocmai cum lame de camioane adunau in gropi comune mortii de la Auschwits.

Nu stiu cum o sa fie sa stau 12 ore “la locatie”, rezolvind ce e de rezolvat, zbierind inevitabil la hostesse si tinjind dupa racoarea Ardealului (care e urmatoarea locatie).

Despre ce este vorba, pe scurt, fara sa am pretentia ca mentionarea brandului aici, fara link, se poate considera reclama: turneul Heineken Ice Truck Experience, adica un camion agabaritic cu peretii interiori din gheata si in care temperatura este de aprox. -8 grade, care poate fi vizitat cite 5 zile in Constanta, Cluj, Timisoara si Bucuresti. Actiunea demareaza pe 1 august la Constanta si se incheie in 24 august la Bucuresti. In jurul acestui camion s-a construit o terasa, unde berea consumata va avea 0 grade, sau macar asa se doreste. Poze, bere, terasa, stiti ce zic.

Ma tot intreb cum o sa fie: eu, chelnerii, baietii de la rebu si inca citeva sute munim si restu’ beau, maninca si fac pipi-n mare? Voi omori pe cineva? Voi muri de moarte buna, in soare?

Enjoy everything responsibly. Or else.

This entry was posted in andreanum, copilarii by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

5 thoughts on “la mare. la munca.

 1. a iesit ok la Constanta.. conceptul in sine este foarte interesant. acum nu’mi ramane decat sa va urez mult succes si la Cluj 😉
  ” zbierind inevitabil la hostesse ” hehe, am fost una dintre acele hostesse si cu mine ai fost super ok, acum nu stiu cum ti s’au parut celelalte.

 2. la constanta a fost super. prima zi a fost mai grea, dar dupa aceea nu mai aveam ce sa va spun si am putut sa ma relaxez.
  Multumesc mult de tot pentru tot,
  a.

  PS Spune-i te rog Laurei ca am poza ei si i-o dau Cristinei sau lui Alex sa i-o aduca 🙂

 3. nu am reusit sa tin legatura cu Laura.
  ma bucur mult ca am facut parte din echipa Heineken la Constanta. cum este la Cluj 😀 ?
  :*

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.