am trăit degeaba, băi!

Astazi, pe cînd vorbeam cu un coleg despre naiba mai ştie ce client pe la noi prin birou, nu ştiu cum vine vorba de performanţele deosebite ale unora, fie patinatori, fie sporitiv sau medici. Băi şi ţop, de la medici ne zice ăsta micu, colegu, despre ce fac “ăia” pe human upgrades. Ce human upgrades băi acesta, întrebăm noi curioşi. Şi ne dă băiatul site-ul pe care vi-l tastez şi eu mai jos:

HUMAN UPGRADES

De la mînuţa cu 6 degete la urechea în formă de scoică, nasul cu o singură nară, clitorisul dintre degete şi, preferata mea, pizda cusută ca păsărica păpuşilor şi lăsate doua două găuri: una la clitoris şi una la vagin.

Deosebit. Remarcabil. Da cu transplanturi de la măgari aţi încercat muică?

This entry was posted in andreanum, de gindit, freaks, recomandari by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

4 thoughts on “am trăit degeaba, băi!

  1. bai outweste, trageam si noi sperante de mai bine, de satisfactii manuale veritabile, scapam de teama de stomatolog (cit de ghinionist sa fii sa ti se carieze singurul dinte!)… si vii tu si ne strici jucaria.
    Eu tot nu cred ca e pacaleala. Si sper ca nici tu 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.