Brotăcelul de Herăstrău

Acum vreo două trei săptămâni am văzut că au apărut, pe lacul Herăstrău, cam la vreo 20 de metri de malul dinspre ambasada ciuciungheză, o miniflotă de jeguri plutitoare. Unul dintre vaporaşe este parcat chiar lângă mal, pentru ca pietonii să-l poată admira în toata splendoarea mizeriei sale.

Nu am nici un dubiu că, odată cu venirea primăverii, cu un heirupism care ne caracterizează, se va da un strat de vopsea, o mână de cloramină în bude şi se vor cumpăra trei frigidere mari pentru votcă, apă plată şi red bull şi vaporaşele vor intra pe producţie, îmbogăţindu-şi proprietarii. Sau mai bine zis armatorii, că parcă ăsta era termenul pentru vaporenii propitari.

Vedeţi, admiraţi, bucuraţi-vă şi apucaţi-vă să vă puneţi bani la teşcherea pentru la vară, când veţi mînca şi bea de luxe pe Brotăcelul, Otoeni sau Aurora II…

Şi, pentru cei care nu au termen de comparaţie, să căutăm niţel pe masta google cam cum arată bărcuţele şi restaurantele plutitoare de pe Dunăre sau, pentru a păstra rigurozitatea comparaţiei, de pe Balaton.

This entry was posted in amestecate by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

2 thoughts on “Brotăcelul de Herăstrău

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.