winter preview

Enjoy it responsibly 🙂

This entry was posted in andreanum, imi place by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

5 thoughts on “winter preview

  1. Parca se vede mai frumos, aici la voi, decat prin parbrizul masinii…
    Eu am trecut in weekend prin zona Miercurea Ciuc, in drum spre Gheorgheni: minus 16 grade, cu doua mai frig decat se anunta la radio.Brrrrr…

  2. poza e facuta duminica dimineata in jur de ora 9 de la et. 3 al hotelului International din Sinaia. Ningea superb, cum n-am mai vazut de ani de zile in tarisoara.
    *****
    A durat putin. In juma de ora s-a facut fleoscaraie pin’ la glezne, noroiul s-a mutat de pe trotuare pe strada, tovarasii in meleuri si icscinciuri treceau cu viteza, stropind pietonii cu zoaie, se injura, se scuipa… vesnica mizerie temporar acoperita isi revenea treptat, si noi odata cu ea, ce paula mea.

  3. m-am dus sa caut clapari. Am vrut in Poiana Brasov, da’ nu erea locuri, asa ca am nimerit in orasul marelui asasinat din Gara. Potriveala 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.