falling TRU

FallingTRU

It’s to die for.

LE:Am făcut o socoteală: Traian a scris cam patru sute de texte în care i-a lăudat pe Băsescu şi raza lui de acţiune. Cu gura plină, fără inflexiuni, fără jumătăţi de măsură, fără ezitări. Suprafaţa tipărită a unui editorial e aproape un sfert de pagină, ceea ce face, la tarifele publicitare practicate de ziar, cam cinci sute de euro. Traian a făcut, în Cotidianul, reclamă personalizată pentru PDL în valoare de… – faceţi voi înmulţirea. De banii ăştia puteau să-i facă o statuie. În schimb, l-au lăsat să-şi demoleze singur soclul.” Doru Buscu, 17.12.2008

Me think they go well together 😀

This entry was posted in andreanum, copilarii, de ris, primite pe email by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

7 thoughts on “falling TRU

  1. 😀
    prea erea oamenii seriosi si ocupati cu guvernul asta nou, de sex feminin blond. Vezi bre, tot intelectualii sunt mai hazosi decit ailanti locuitori.

  2. vai, frate, saracu’, in ce pozitie incomoda sta… Desi dupa moaca pare ca nu-i displace. Eu cred ca si-a scos doua coaste, ca Mihaela Radulescu.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.