puppies to love

Intr-o frumoasa zi de 10 decembrie 2008, iarna asta, deci la mijlocul zodiei Sagetator (pentru cei interesati de aspectele mistice ale Fiintei si Compatibilitatilor), intr-un mic staul de linga Bethleem, in orasul comuna Chitila, jud. Ilfov, peisaj pitoresc, rural, agricol, aer curat, gratare, din mama Zdrelea maro si tata necunoscut, posibil multiplu, se nascura 5 fiinte ale Domnului sub forma de catelusi.

Intrucit ei acum salasuiesc dimpreuna cu un frate mai mare (numitul Pepe) din casatoria anterioara a mamei cu un alt grup de tati, se simte nevoia umana de a se “copili” salasul, pentru a face loc viitoarelor noi generatii. Daca e sa ne imaginam, putem spune ca vorbim despre sectia de obstetrica a unui spital cu 1 singur pat de lauze, care deja se gindeste la viitoarea sarja de nastere. Deci nu e spatiu, nu e loc, desi dragostea e mare.

Pentru pretentiosi mentionam ca piticii (la propriu) au pedigree deosebit, specie noua, mama campioana la furat mincare si tatal ober campion la suta de metri garduri, intrucit nimeni n-a reusit vreodata sa-l surprinda. Zic pitici pentru ca sunt rasa mica (dar vioaie), maxim 25-30 cm inaltime, model mama (poza doi, cu sinii la vedere), pentru cei care cauta puiuti de ciini micuti.

Mai mult decit atit, pentru ca nu cautam sa-i dam ca sa scapam de ei, ci tocmai fiindca ii iubim si dorim sa facem o bucurie celor care isi doresc ciine si din diverse motive inca nu au, oferim cadou cite o punga de mincare de fiecare pui. Super oferta!

Toti catelusii, cu exceptia celui alb/negru din marginea dreapta a pozei sunt baieti, si toti, fara exceptie, sunt sanatosi si curati.

Pe mama lor, cum ziceam, o cheama Zdrelea, iar pe ei aveti libertatea sa-i botezati cum vreti.

Za mother (maro) and elder son Pepe (alb cu negro):

Pentru cei care vor vreunul din catelusi sau, cine stie, pe mama sau pe fiul cel mare (care are cam 7 luni, daca imi amintesc bine), ma poate contacta pe andreanum@yahoo.com sau pe andreanum@gmail.com (adresele cu notifier). Daca mai aveti nevoie de informatii, nu ezitati sa intrebati.

Pentru ca aduce nenoroc sa dai un animalut fara bani ciinii nu sunt pe gratis, ci costa 1 leu fiecare. Dar am vrea sa fie oameni care sa-i iubeasca, sa nu-i bata si sa aiba grija de ei.

Advertisements
This entry was posted in andreanum, Anunt!, leapsa by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

5 thoughts on “puppies to love

  1. care tocma rezulta din text ca “haralamb” este singura femela din grup 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s