cine dracu' e gabriel oprea?

De o saptamina aud de acest Gabi Oprea acelasi lucru, dar in fraze diferite. Ba ca s-a pus contra lu’ Hrebenciuc (nu Rebengiuc), ba ca a declansat criza aliantei de guvernare (cruda soarta au coalitiile astea in romanica), ba ca s-a pus cu curu la propriul partid, ba ca a incalcat disciplina de partid, ca e laba in laba cu vulpea, ca pericliteaza echilibrul…

Inteleg si accept astea, dar cine dracu’ e acest nene de incep toate jurnalele de stiri cu el? Daca e asa important de ce nu invatam la scoala despre el? De ce nu scrie carti? De ce nu i se da un Nobel? Cite 3 sau 4 analisti, consilieri, moderatori, invitati, economisti si chiar fotbalisti (Ooo, Doamne, adevaru’ e ca au fost cam ignorati sportivii nostri de bani gata).

Daca e sa ma enerveze ceva la televiziunile noastre “de stiri” este fixarea otevista pe un subiect si tocarea lui cu 7 feluri de cutite pina cind apare o halca noua de tocat. Resurse umane si logistice sunt descatusate intru tocare si batere de apa in piua. Astazi a avut norocul sa fie agatat la gazeta de perete acest domnu’ gabi, vecin al cuiva, tata al cuiva, sot si membru de partid. Vorba lu’ Toma Caragiu: petrecerea continua.

Un alt lucru care ma enerveaza este nevoia asta de a da titluri cit mai cracanatoare gen (O)prea oprit! Lol, my God, ce tare a fost asta, nu? Si inca asta mi-a ramas in cap, deci probabil era una dintre cele reusite. Plus ca am vazut-o si in varianta fara paranteze la postul rival. Reciclam, reciclam, dar in marea familie a noastra, a stiristilor. Cacat, iertata fie-mi exprimarea.

Si revin cu intrebarea: cine dracu’ e gabriel oprea asta?

This entry was posted in andreanum, birfe, de prin presa, freaks, wtf by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

3 thoughts on “cine dracu' e gabriel oprea?

  1. Deci n-am fost deplasată cu Nobelul… fir-ar să fie, credeam că iar ne e împins la înaintare un jeg îmbîrligat în 7 pînze de păianjen. Se pare că m-am înşelat, pămîntul este plat şi Soarele face sluj în jurul său.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.