pizdeţ pe tavă

Advertisements
This entry was posted in andreanum, democratia in romania, no comment by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

3 thoughts on “pizdeţ pe tavă

  1. ce p*la mea se intampla acolo? organizatia de femeiet a matrioshtilor libere de prejudecati ramura KKK au prins un ingeras si-i cer sa se identifice “arata-ne p*zda!?” sau e ceremonialul de racolare?
    PS- io am zis sa ma conformez limbajului, da´daca nu trec de cenzura va rog respectos sa ma diliti.

  2. pai e simplu, garceo. La noi in birou exista o trupa de 5 matriosti originale. Ingerasul e de origine austriaca, a poposit si el cu ocazia sarbatorilor de iarna pe aceeasi tava (la propriu). In fiecare zi matriostilor li se intimpla cite ceva: ba sunt ordonate, ba dezordonate, ba primesc caciuli, mustati, ba sunt spate in spate etc. De data aceasta li s-au confectionat masti de KKK. Treaba e ca, dupa mintea mea puchinoasa si reactionara, mie mi s-a parut ca imaginea asta comunica ceva. Ce-mi comunica mie rezulta din titlu, care titlu nu e al meu, e al lui Vakulovski, care a fost expulzat la Basarabia, care e revendicata drept pamint rusesc de catre Rusia, mama matriostilor din lume, care… e cazul sa mai continui si cu istoria kkk? 😀
    stiu, e neclar si e abia luni, dar ma straduiesc 😀

  3. Am inteles si multumesc! Am depus si eu la viata mea cateva cereri de viza si prelungire de…viza. Stiu cum e. Am aflat pe propria piele sa fii catalogat ba d-ala, ba d-ala. Dupa cum o dicteaza interesele. Nu ale mele. Pt. demersul tau nu am decat un singur cuvant:RESPECT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s