stafuri de calatorie

Am primit astazi un mail de la www.voiajuri.ro, un site de calatorii la care m-am abonat acum vreo 2 ani, daca imi aduc bine aminte, cind cautam niste locuri mai neumblate de romani pentru vacanta.

Dar nu despre site-ul voiajuri voiam sa va zic, desi merita mentionat, ca se gaseste pe el ce vrei si ce nu vrei, ca la orice agentie care se respecta, ci despre newsletterul primit de la ei azi prin e-mail. Care da link catre un Ghid de calatorii in perioada Pastelui 2009 (si nu numai) incropit de Ministerul Afacerilor Externe. Pentru unii dintre noi informatiile sunt de prisos, pentru altii unele sunt chiar utile iar pentru altii sunt vitale.

MAE ne avertizeaza, de exemplu, despre riscul de jaf/furt care ne paste prin Bulgaria daca stationam noaptea pe marginea drumului, care e procedura in caz ca ti se retine permisul auto, ca in Cehia e obligatoriu sa ai farurile aprinse tot timpul (ca si in toate celelalte tari UE, de fapt), ca inainte de a ajunge in Costa Rica trebuie sa faci niste vaccinuri, fiindca s-au semnalat numeroase cazuri de malarie etc etc. Cititi-l si vedeti care e treaba, ca nu e degeaba.

O initiativa buna spre foarte buna. Se poate accesa si www.mae.ro (puteam sa zic direct de acest link, dar eu am aflat despre acest ghid de la voiajuri).

Advertisements
This entry was posted in andreanum, crossborder, primite pe email by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s