(S-) a trecut Madonna

Nu sunt fan Madonna, am fost petru spectacol. Vax, am fost fiindca am primit cadou bilete, asta-i adevarul. Despre show in sine am cuvinte frumoase, mai putin despre vocea protagonistei, dar despre organizare am injuraturi de umpli doua basculante.

Am fost la acest spectacol fiindca voiam sa simt gustului norilor de praf, sa stau doua ore sa iau un pahar de suc cu 5 lei, dupa ce in prealabil am stat la coada la jetoanele de 5 lei vreo 20 de minute, pentru ca apoi sa stau 25 de minute sa caut budele, pe care nu le-am gasit pina la finalul (rabdarii mele, pe la 23:00). Am inghitit, impreuna cu ceilalti probabil 79.999 de insi, praful din “parcul” Izvor, mareata ctitorie a epocii de au, ag si ca(cat). La cit de abundent era acel pamint pulverizat, eu cred ca Vaghelia a si platit bani sa-l fabrice. Iar coana mare a facut economie la fumul de scena, vizibilitatea catre mareata sa figura fiind obturata natural, ca asa stim noi, romanii, sa venim in intimpinarea dorintelor marilor staruri americane.

De unde pacatele mele a iesit praful ala, atitea tone de pamint pisat de tenisii atitor zeci de mii de suflete?? Nici pe coclaurii Baraganului-cel-traditional-necultivat nu cred ca se gaseste atita praf cit a zburat in valatuci in zona 0 a acestui nenorocit de oras.

Am fost la spectacol sa aud zbieratele conitei de 51 de ani, care se tine excelent (cu exceptia bratelor) si care a reusit sa faca, totusi, show. Cu maaaare ajutor de la lumini, lasere si led screens. Si, desigur, de la dansatori. Melodiile cintate live de dinsa… ma abtin sa le caracterizez, vor aparea probabil pe net.

Am fost la Madonna ca sa vad ce misto nu ai voie sa intri la metrou pe la statia Izvor la 23:08 – metrou al carui program a fost prelungit special pentru acest spectacol – pentru ca din cauza pericolului de atentat cu bomba (nu rideti, asa mi-a zis un politist) s-a decis ca statia sa se redeschida abia la 01:30. Cind spectacolul era clar ca se va trmina abia la 23:30 :). Deci de ce s-a mai lungit programul la metrou, totusi? Ca sa merg cu turma, ca vitele, pina la Unirii sau Eroilor??

Rugaciunea unui om cu bulinute pe plamini: Doamne, da tu Doamne ca la Guano Apes sa ploua! Sa ploua cu atitea spume incit aia veniti doar pentru bere sa stea acasa.

  

18 thoughts on “(S-) a trecut Madonna

 1. Pingback: Madonna, prea impersonală pentru români : Micromoft

 2. ce sa fac, bai tracto, sunt un om slab, n-am putut rezista invitatiei. Poate daca era o provocare, cine stie 😀
  Oricum, ceea ce mi-a ramas ca amintire este o tuse, ceva nisip in ochi (desi m-am spalat temeinic) si amintirea norului imens de praf pe care l-au stirnit oamenii de pe “gazon”, ceva asemanator cu filmele alea cu cowboys sau drovers cind mina vitele pe coclauri. Tot e ceva.

 3. nah, nici la ala nu ma prinzi, n-am io treaba cu megastaruri d-astea. cind or veni porcupine tree, king crimson sau radiohead, sa-mi zici si mie. adica d-astea care merg in casti la pupitru’ tractorului, ca doar nu m-apuc acuma sa fac moonwalk pe brazda. 🙂

 4. ori l-au dibuit tovarasii si i-au tradus blogul intr-o limba de circulatie foarte restrinsa, ori s-a dat cu sistemu’ si ne arata acum adevarata fata a justitiei romane. sau poate o fi ceva tehnic, si-o fi setat wingdings la setu’ de caractere, mai stii?

 5. mda, ciudat, l-au hacuit si pe jude. Dar poate aflam ca si el traieste, totusi, si speram ca a fost inspirat sa aiba back-up 🙂

 6. ce dracu sa mai zic? pe mine ma intereseaza unde naiba o fi citit coana mare despre discriminare la noi in tarisoara si ma preocupa dramatic de ce bulgarilor nu le-a reprosat nimic despre asta? Ce, ei n-are tigani?
  Dar cred ca i-a ajuns bietei dive cita “lactate” si-a luat de la noi, o fi zis ca sa nu-i supere si pe Lords of the pickles.

 7. apropo, ca mie imi scapa: de cind s-a civilizat romanu’ atit de mult incit au ajuns sa-l deranjeze tiganii? si de cind avem timp sa-i discriminam noi pe ei, ca mie imi pare ca sintem ocupati sa ne discriminam numai intre noi, unii pe altii?

  plus ca, daca discriminare inseamna casa de 3 hectare cu piscina olimpica si 3 mertzane in curte, pai vreau si io, nene, ca mi s-a acrit de platit 2 chirii. 🙂

 8. pai si arabii nu tot la fel? da e buba sa zici de rau, cica discriminezi. Naiba mai stie acuma, subiectul e serios, iar eu abia sfirsesc ziua de luni, nu mai duc. Dar ca sa nu tac totusi (:D), aud ca tiganii se dezvolta mult mai repede decit ceilalti oameni, de aceea la ei e voie de la 8 ani cununia si de la 9 si ceva prima nastere fiindca la virsta aia fetele lor deja stiu care e treaba si hormonii sunt instalati pe pozitii. Si un coetnic de-al lor imi spunea ca si media lor de virsta este mai mica decit a celorlalti romani, de exemplu. Omul spunea ca e din cauza firii lor pasionale, ard repede, traiesc intens, pe la un 50 de ani un tigan e cam gata…

 9. astia cu unu/doi/fara copii si cu aere de telectuali suntem condamnati, nici macar in cartile de istorie nu o sa ramanem cu revolutia asta industriala la care ne-am inhamat in loc sa facem copii… pentru ca natura e pe principiul cantitate si nu calitate. Zicem noi de tigani si arabi da’ astia stiu ei ce stiu.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.