e vremea sa marturisesc

traiesc cea mai fericita perioada a vietii mele de pina acum. Nesperat de fericita si neasteptat de profunda si de rapida transformarea mea dintr-un om trist si cazut la fundul propriului sac intr-un gheizer teribil de inalt si proaspat.

In teorie e simplu: de cite ori te indragostesti, totul e mai frumos, stii asta si iti aduci aminte, dar cu timpul te indragostesti mai rar si cu mai putine scintei, devii blazat, obosit, nu-ti mai arde de pupaceala dimineata inainte de cafea sau seara dupa o zi de munca nu mai stai inca 4-5 ore de vorba cu iubitul despre tot ce va trece prin cap. Sau e mai greu nitel.

Ei bine, eu m-am indragostit la 34 de ani ca la 18 sau mai rau: din toata inima si complet si iremediabil. Probabil daca sentimentul nu ar fi fost reciproc fericirea n-ar fi existat si-n loc aveam parte de o drama de proportii, avind in vedere ca am si din trecut suficiente lesturi carate cu timpul. Dar fericirea exista si vorbele nu suna fals atunci cind le rosteste el. Si el le rosteste asa cum le-am visat, iar eu le visez asa cum le spune el. Da, stiu, zimbiti, e ok, va doresc sa simtiti la fel 🙂

Si nimic nu e fortat. Si nu punem limite. Si nu exista zile, ore sau minute fara zimbet si fara emotia dorului si dorinta.

So, urmeaza sa imi revin si sa incep sa scriu din nou aici. Echilibrul e restabilit.

Viata e frumoasa 🙂

This entry was posted in andreanum, Anunt! by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

11 thoughts on “e vremea sa marturisesc

 1. “Eram precisa” ca asta s-a intamplat. Atunci cand ai disparut. Doamneeee, ce primavara frumoasa! Cand iti curge dulceata prin vene, si esti high on love …

 2. Buna ziua!

  M-ar interesa sa cumpar un articol pe blogul dumneavoastra. Va fi asemanator (nu identic) cu acesta: http://lavinnia.info/pariuri-x-ro-siteul-de-pariuri-online-numarul-1/

  Articolul trebuie sa contina 4 linkuri si va fi scris de mine, pentru ca sa nu mai pierdeti dumneavoastra timpul cu redactarea lui.

  Daca sunteti interesat va astept cu un mail la adresa florin_tanase@ymail.com cu pretul pentru care a-ti fi dispus sa puneti articolul pe blogul/siteul dumneavoastra si adresa blogului.

  Data limita pana la care sunt interesat sa cumpar articole este 31 martie 2011.

  O zi buna!

 3. ia uite bai nene cum cel mai sincer si mai sensibil post al meu e ros de caria pecuniara…
  florine, zau asa… puteai sa pui emisia ta cacomentariu la orice alt post de aici, efectul a-r fi fost acelasi: delete 🙂

 4. Mutsu,

  Cand am citit prima data ce-ai scris, asa pe diagonala ca stam prost cu timpul, imi venea sa te strang de gat, sa-ti dau un pumn, un sut unde doare mai tare si alte asemenea. Ma gandeam cu groaza, ca d-na Mutsu sta si are grija de un bebe mic, in timp ce Mutsu e strafulgerat de Cupidon la 34 de ani ca la 18, intr-o andropauza precoce cu mai stiu eu ce pipita ca deh se poarta chiar si printre psihiatri (daca poate dr Cristian Andrei, de ce nu si altii). Imi venea sa-ti scriu vreo doua de sa ma tii minte.

  Apoi, am citit mai cu atentie si am vazut ca “el” rosteste vorbele asa cum ai visat. 🙂 Ce sa mai zic … sa va traiasca Tommy si sa continuati povestea de dragoste. Sa aveti o relatie tata – fiu speciala. Sa va umple sufletele de fericire mereu si sa fie sanatos.

 5. Ups.
  Andreea scuzeeeeee. Nu stiu de ce aveam impresia ca l-a scris Mutsu. Pot in apararea mea sa mai zic o data ca stau prost cu timpul si citesc mai pe diagonala?
  Deci, m-am inrosit toata si m-am facut mica, mica de tot, mai am un pic si intru sub birou de rusine.
  O sa zic si eu ca Ana, “va doresc numai bine” si tac ca se pare ca-i de aur tacerea.

 6. tracto, aia inamorati deja nu mai au cum sa se supraindragosteasca. mai ales ca el s-a supraindragostit cind i s-a nascut copilul, deci mai mult nu cred sa duca organizmu uman care-l avem 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.