apometre fierbinti cu nervuri si rîme crude trendy

Nainte vreme, adica pe vremea cind impuscatul de la tirgoviste pastorea peste tarisoara, nu aveam de fel apa calda decit rareori, oricum nu era fierbinte si oricum degeaba ar fi fost, fiindca la 0 grade cite erau in baie nu te puteai spala cu ea. Acum, in epoca de libertate si prestari servicii de catre regii autonome si societati nationale, in blocul in care locuiesc se opreste apa calda de doua ori pe saptaminia, citeodata anuntat, alteori pe neve, martea si joia, pentru reparatii. De ce dracu or dura reparatiile alea de atita vreme incit tanti administratora raspunde ciufut “da nu stiti domne ca martea si joia se fac reparatii” si ce fel de soi de specie de reparatii fac astia de atita amar de vreme de nu se mai termina, sa mi se cojeasca bubele daca stiu.

Reparatiile insa se simt, se vad, uneori se si miros, pentru ca in urma lor apa calda curge maro cam 25 de minute si cred ca eu ca prapadesc astfel patindu-mi chiuveta cam 1 metru cub de apa. Repet, martea si joia. Desigur, ea, apa, nu este doar murdara, ci si rece, desi vorbim despre apa calda, aia cu bulina rosie pe cadranul apometrului, sub sigiliu. Pina ajunge ea calda sus se si curateste, fir-ar mama ei de apa. Alternativa ar fi sa nu ma spal sau sa ma spal cu apa plata de izvor la pet incalzita. Ceea ce cum muncesc pentru fiecare leu in fiecare luna, nu-mi permit, pe persoana fizica, cum ar veni, sa cumpar hectolitri de apa plata lunar. Dar e o idee interesanta sa o dau pe curentul ala eco sau emo sau cum dracu s-o chema, in care economisesc apa ca sa salvez balenele si nu ma mai depilez ca sa fiu in ton cu natura: natura maimuteasca din care provenim noi via Darwin.

Si asa pe vremea de mult apusa dormeam acoperita cu o plapuma, o patura si cearceafuri facute de bunica din finet gros imbracata cu urmatoarele haine: chiloti, maieu, pijamale de corp vatuite, pulover, ciorapi, caciula/tichie groasa, cred ca si manusi si citeodata, cind era frig de ingheta apa in pahar adaugam si paltonul. Daca mi-as cultiva blana naturala cred ca as putea sa economisesc si caldura, ca oricum pina la 9 urca greu, conform principiului vaselor comunicante sau al pierderilor de caldura in raport cu lungimea sau frecarea sau dracu mai stie ca intre timp muncesc, nu mai invat.

Mai mult, intru ingaicarea zalelor lantului trofic una in alta as putea sa incerc sa prind din sobolanii zburatori pe care vecinii ii hranesc zilnic cu piini intregi, sa ii maninc si din penele lor sa imi impletesc haine si papuci, iar puful sa-l colectez pentru perne si perioadele acelea mai dificile din luna. Daca ii maninc cruzi, ca sa fac economie la gaze, eu cred ca pot lua pe linga mine si o pisica, pentru eliminarea resturilor. Puricii pisicii pot fi folositi ca materie prima si ei, nu stiu inca in ce mod, dar vorbim despre eco in pizda ma-sii, poate descoperim ca sunt si buni de mincat (cum au descoperit japonejii ca gindacii, rimele si viermii sunt foarte digestivi, ba chiar o declicatesa daca se consuma vii).

asta inseamna evolutie a civilizatiei bai nene, sa ajungi sa venerezi apucaturile din comuna primitiva si sa fii si in trend totodata.

deci n-am avut apa calda nici azi si ma tin de citeva saptamini sa ma pling si astazi n-am mai putut si a iesit ce citirati mai sus.

 

5 thoughts on “apometre fierbinti cu nervuri si rîme crude trendy

  1. Oricum, noaptea nu e bine sa dormi in chiloti…corpul trebuie lasat sa se aeriseasca 🙂 (exceptand ob-puful din perioadele acelea)
    Mai putem cultiva si arici buni de scarpinat cumulul de straturi (straturi de marti..straturi de joi…and cenusa gratarelor duminicale…)

  2. Ti-o imprumut eu pe Irina doua zile, cat sa te aprovizionezi. BTW, la raft nu te intreaba daca ai copchii.

  3. Corect, servetelele umede sunt excelente, ne salveaza in multe situatii, nu numai pentru copii…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.