pentru cei care inteleg despre ce vorbesc

Aseara m-am vazut linga Dr. Ink’s cu capra vecinului (fosta coadademaimuta). Dupa ceva de mincare si un vin am zis ca n-ar fi rau daca ne-am vedea la o aniversare. Sunt aproape 9 ani, uu peste altu, de forum ag. Skorpionu, Lola, selkia, doiflori (chio), un domn, scaiete, nenea cosmos si ag au zis ca se baga la party, doar sa vedem ce si cind si unde. Acum voi, restu’, care mai sunteti si pe unde sunteti, dar va stiti de acolo, cautati-ma, sau cautati-va intre voi. Nu e greu, stiu sigur ca intre noi ne stim si inca tinem legatura. Cei care ma cunosc stiu la ce sa se astepte. Cei care nu, sa stiti ca memoria imi joaca feste si abia astept sa aud povesti noi despre ce nasoi erau adminii de pe vremuri. Cine nu stie cum sa afle detalii sa intrebe. Parola este, normal, za_belea.

This entry was posted in amestecate by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

5 thoughts on “pentru cei care inteleg despre ce vorbesc

  1. karankl, Dr.Ink’s nu mai exista. Acum se numeste Garlic Pub si este un restaurant foarte ok, patroni fiind doi soti foarte misto. Nici o legtura cu absoluti, forumuri sa.

    La intilnire a fost foarte misto. Am fost putini de pe forum. Dar a meritat si urmeaza sa ne mai vedem naibii si anul asta. Ca e pacat de anii astia trecuti, avem o groaza de amintiri misto si merita sa le aducem in discutie la un paharel de ceva.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.