nu te mai gindi atit

daca simti ca trebuie sa faci un pas, eu zic ca mai bine il faci si vezi dupa aia unde duce. N-are rost sa te gindesti inainte: mai bine sa-ti fie rau decit sa-ti para rau. Cu o durere de ceva se rezolva, mai repede sau mai tirziu, cu un regret te cam lupti toata viata, mai ales daca se dovedeste ca ai ratat o sansa si numai tu o sa stii citi pumni in cap o sa-ti dai. Si chiar daca nu era o sansa, ce mare lucru ai de pierdut: ai incercat si n-a mers, mare brinza, macar ai facut ceva si n-ai stat asa, cu curu’ pe camesha, ti se va ierta la un moment dat sinceritatea si pasiunea.

Am citit un interviu al unui prieten despre cum nu poti ramine prieten cu un prieten odata ce a aparut si partea sexuala intre voi. Ei as, nu intotdeauna. Sexul apare intre doi oameni, mai ales daca se cunosc, atunci cind exista oportunitatea si dorinta. Daca e doar dorinta si nu ai unde, nu faci nici un pas. CXind le ai pe amindoua, sari in schema. Daca nu sari in schema esti prost. Am auzi de o mie de ori, de la oameni diferiti, ca nu vor sa strice o prietenie inlocuind-o cu o relatie. Adica de ce? Daca sunteti deja prieteni, faptul ca faceti si sex, de cele mai multe ori reusit, fiindca stii cu cine si ai deja incredere si sentimente, nu face decit sa duca relatia aia de prietenie la un strat si mai profund sufletesc, adica sa fiti si mai buni prieteni. Si daca e sa se rupa si sa nu mearga, veti avea dovada clara ca nu ati fost chiar asa buni prieteni. Sau nu vrei sa stii asta si preferi sa crezi tu ca ai un bun prieten? 

Cele mai bune si trainice relatii ale mele au fost c buni prieteni. Cele mai nasoale au fost cu oameni pe care nu-i cunosteam dinainte. Cu primii am ramas si acum prietenea, fiindca aveam deja o baza impreuna si partea sexuala asa cum a aparut, asa s-a si stins, fara sa afecteze fibrele zdravene ale relatiei noastre.

Si am ales de mult timp sa nu ma mai gindesc atit. Si e cel mai bine. Asa ai timp suficient sa te gindesti la altele, la care chiar e bine sa te gindesti, asa ca lasa sentimentele sa-si urmeze cursul si bucura-te nabii de ce ai. S-ar putea sa descoperi ca ai ales bine, fara sa vrei, doar fiindca nu ai stat sa despici firu-n patru si sa iei tu o decizie matura si inteleapta.

Nu mai vrea sa fii destept tot timpul, nu mai vrea sa controlezi tu tot, spune direct ce ai de spus si asuma-ti ca s-ar putea sa nu fie cum vrei tu. Sau ca va fi exact asa. 

Advertisements
This entry was posted in amestecate by andreanum. Bookmark the permalink.

About andreanum

Nascuta in anul in care Iggy Pop lansa albumul "The idiot" poate nu intimplator de sex feminin, de orientare liberal-salbatica "neinregimentata" politic, par lung, ochi verzi, 60 de kile, stingace, rid des, am tatuaj, nu beau bere, merg des la cinema si coclesc aurul. Gata, ati zis little biographical.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s