– Runda a sasea

Azi Iarina joaca cu o georgianca (vezi aici). E din ce in ce mai greu, deci si emotiile noastre si ale ei sunt mai mari. In afara de runda asta mai sunt inca 3. Inca se mai poate schimba clasamentul (momentan e pe 9, dar sa vedem ce se intimpla azi).

Hasta la victoria siempre!

Deci, in urma victoriei, s-a actualizat si clasamentul dupa runda a 6-a:

clasament 6

14 thoughts on “– Runda a sasea

 1. Imi doresc asta. Vad ca georgienii nu au actualizat si clasamentul dupa runda a sasea. Oricum, asta cu care joaca miine, Lagadze Tinantin, a facut remiza azi. Deci sper s-o bata de sa-i sara sahu’ din cap 😀

 2. imi place ca astia micii nu prea stiu ce e aia remiza. asa cum mai fac doar amatorii ca mine, joaca pana iau mat sau e sah etern.

 3. ma, eu vorbeam si cu mama Iarinei: astia micii nu prea inteleg ei cum e cu invinsul si invinsii. Isi pun toata seriozitatea in joc, in orice joc;
  Iarina isi punea problema ca poate noile ei prietene (adversarele) s-ar putea supara daca le bate. Asta i-a cam cauzat o infringere, fiindca si-a pus problema asa. Desi stiu ca sahul nu e ca pokerul, sa te impresionezi de fata adversarului, dar na…

 4. nu stiu exact cum e cu clasamentul, insa din cate inteleg eu are 4 puncte, cel mai mult are o fetita 5. asa ca nu e ca la fotbal, poate ajunge pe locul 1.

 5. diferenta dintre prima clasata si Iarina este de 1.5 puncte. ca sa fie sigura de primul loc, Iarina trebuie ca de acum incolo sa cistige toate meciurile, iar cele 3 clasate in fata ei (locurile 1, 2 si 3) trebuie sa piarda diferenta de puncte pe care o au in fata ei. locurile 4, 5, 6 si 7 au acelasi punctaj ca Iarina, ele nu conteaza daca Iarina va continua sa cistige, ci pot, cel mult, conserva egalitatea.

  nu inteleg prea bine de ce Iarina este pe locul 8, daca numarul de puncte este acelasi cu locurile 4, 5, 6 si 7. sa fie si alt criteriu de departajare sau este doar un clasament aleator? pentru ca alfabetic nu este, clar. se pare ca ordinea celor cu acelasi numar de puncte este stabilita de numerele din coloana a treia (cea din dreapta punctelor obtinute). stie cineva ce inseamna numerele din coloana asta?

 6. e si in functie de dificultatea partidelor, din cite am inteles. plus altele, probabil, aflam noi.

 7. departajarea, din câte ştiu eu, e dată de punctele celor pe care i-ai întâlnit. deci, sunt acolo trei coeficienţi şi de asta depind, dar nu prea înţeleg cum se calculează.

 8. nici noi. daca nu aflu intre timp de la vreun sahist, o s-o intreb pe doamna diaconu, ea trebuie sa stie. numai sa vina in tara.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.