About

Andreanum devine din 1977 poate nu intimplator de sex feminin de orientare liberal-salbatica “neinregimentata” politic par lung ochi verzi 60 de kile stingace rid des posed tatuaj nu beau bere merg des la cinema si pe jos si coclesc aurul si detest talk-showurile politice din ultimul an. Little biographical it is then. e numele de scena pentru Andreea Nedelea, de gasit pe la concerte si alte evenimente.

Karioka este o prietena de-a mea care va avea tag-ul ei special: scriituri cu karioka, in special despre pregatirile de nunta cu care se preocupa lunile astea. De asemenea, poate posta ce nu e legat de nunta (dar ce naiba nu e legat de nunta cind esti in pragul uneia?) oriunde pohteste pohta ei pe acest blog. E de gasit la kariokaspot.blogspot.ro. Fara muierisme 🙂

Korova is out, la cerere.

Mutsunake este primul barbat care ni se alatura (e drept, nu chiar de ziua barbatului). Mutsunake chiar exista, e pe bune, e medic psihiatru (“post-doc” fara PhD in Canada, unde a plecat cu sotia sa, care este sora lu’ andreanum, o cheama chichiutza si e medic ginecolog si vedem daca e sa facem cumva s-o convingem si pe ea sa scrie despre meseria ei :p). Asadar, unde vedeti ca scrie mutsunake sub un post, el e de vina :)))

De azi, 10.06.07, ni s-a alaturat tractoristu. Tractoristu este inginer (a terminat ELTH-ul in Bucuresti – celelalte au scapat intregi) si, in prezent, ca freelancer stabilit la ‘Nalta Poarta, se ocupa cu implementarea, development-ul si support-ul sistemelor de informatii financiare pentru diverse firme din UK si Middle East. Pe linga toate acestea, fiind un mare patriot, duce o munca sustinuta de repatriere a birului platit timp de secole catre Sultan.

Update sept. 2007:

Continuam sa ne inmultim, am devenit pentada, prin adaugarea la clan a unui opinant.

Speram ca o sa mai fie si altii care vor scrie. Daca vreunul dintre voi, astia care cititi acuma, considerati ca sunteti puteti scrie intr-un blog, dar nu vreti sa scrieti zilnic si nici sa va creati unul de capul vostru, trimiteti mail cu textul la andreanum at yahoo.com si daca imi trezeste o emotie, de orice fel o fi ea, il public. Pa-rol!.

48 thoughts on “About

  1. sorry de comment off topic…dar nu stiam unde sa ma manifest…ideea e ca vreau acceptul tau pt o adaugare la blog roll la mine on page….

  2. sigur ca da.
    rugamintea mea e sa nu mai cereti accept (si eu am facut asta acum vreo luna): daca va place sunteti liberi sa puneti linkul catre noi in site-ul vostru sau sa preluati discutii.
    Daca imi place ce gasesc pe net si eu “colectez” si bag la sacu’ din blogroll 🙂

  3. ‘manuka. promit sa nu scriu porkarii decat in zilele fara sot.

    si o mika corektie. nu sunt doktorand, era cat p’aci sa fiu dar am sfarsit prin a fi “post-doc” fara PhD, lucrand in doua laboratoare concurente, unu’ in principal francofon alalalt anglofon. la McGill mi se zice Vlad (no pun intended), la UQAM nu petrec asa mult sa stiu cum m-au poreclit.

    mutsunake will do just fine.

    stiu o mie si una de povesti legate de suicid desi nu sunt fascinat obsesional de subiect. visam cand eram mic sa salvez vieti. No, in psihiatrie e cam singuru’ pericol vital, altfel legumitse legumitse…Ah, si sunt complet absorbit de plenitudinea orala pe care mi-o da cuvantul “kumbayah”.

    Ne mai citim,

    G.

  4. actualizam imediat. deci tu ai trecut de la ante doc direct la post doc, nu? but no doc :)))

  5. Aha, now I got it. M-a pacalit header-ul blogului. Mai, mie imi place cum scrieti pe aici, asa ca o sa ma aveti de spectator.

  6. eugens, oricind cu placere. si io am cetit la tine si ma ai de musafir. esti si in blogrollu meu, ca sa te gasesc mai usor 🙂

  7. Dupa reclama facuta de Patric (care ca si voi, probabil nu stie de existenta mea, da’ eu tot cititoare raman) am intrat si aici si am ajuns sa accesez zilnic blogu’ sa vad care ce-a mai postat. Si sunt fascinata de scrierile de aici, desi pana acum n-am comentat nicaieri (timiditatea :D) si azi v-am trecut in blogroll. Si am zis sa va anunt de existenta mea 😛

    De fapt vroiam doar sa laud blogu’. 🙂 Inca nu m-am putut hotari care “blogger” e preferatul meu, asa ca va trebui sa citesc in continuare tot. Poate acum voi avea si curaj sa comentez unele posturi, daca nu, tot le savurez. Spor la scris!

  8. Pentru ca tocmai va trecusem in blogroll, ramasese la “copy paste” adresa asta… Asa ca mai las un comment de data asta cu adresa catre “mine”… Bine, nu ma astept sa intrati, nu-s nici pe departe la fel de interesanta ca pagina asta. Doar asa, sa nu ma ascund, ca nu e frumos 🙂

  9. deci 1977 e anul nasterii mele balaure, nu te speti sa cauti :))))) Data exacta este 3 ianuarie 1977, in jur de ora 14:00, ca sa fiu super precisa.
    eu (inca) nu am greata sa-mi dau virsta. ce-o fi peste 10 ani nu stiu 😀

  10. Super blogul, congrats 🙂 Si ideea cu mai multe personaje care scriu

    (erai admin cumva pe un forum al lui andrei gheorghe?… poate confund, nu mai stiu sigur si nici rabdare sa caut)

    Numai bine!

  11. Haha, da, povestea cu pentanda pare sa aiba o geneza care se pierde in negura timpurilor. Imi pare bine sa-ti descopar blogul, m-am delectat…

  12. Jano, mi se ciofloceste brandul prin forumuri si cind colo blogareala e a mai tredy motoreta. Eu ma dau cu patinele si altii se teleporteaza. Jano, ma voi baga in seama…
    Si daca jolicu e genialul nu imi ramine decit sa ma aprofundez ca doct/2.

  13. ia uitel nenica pe fratili de la unirii colt cu fintinaaaaaa. Nene, sa traiesti, ca fuse ziua lu matale si aveai tilifonu inchis, jungliana creatura cemi ejt. 😀

  14. telefonu’ este exact acelasi, adicatelea si telefonu’, si numaru’. numa’ ca la insistentele fameliei am calcat pe principii si am scos euroii din patrie tocmai la ultra all inclusive. si am mincat… si am mincat… daca le intra la aia in hotel 10 ca mine simultan li se duce dracu afacerea. Da’ ma gindeam eu sa fac la metrou un ultra all inclusive de asta, acilea, la unirii, pe coridoru’ ala dintre 1 si 2, isi ia cetateanu’ o farfurie, pe stinga si pe dreapta pun platouri cu haleala, la capat le dau de baut si de dulce, fac cartele la metrou de 100 RON calatoria da’ face! cine palaria mea mai are metrou ultra all inclusive, eee?

  15. Ma cer scuzat ca inoportunez atat de tardiv insa, cu umilinta, marturisesc ca nu mai suport 😛
    Se impune o schimbare ! Atat in abordare cat si in atitudine.
    Provincialismul este viatã.
    Capitalismul un biet surogat

    Multumesc

  16. hai ca-ti zic io: ai intrat in oras in momentu’ in care, involuntar, incepi sa te uiti dupa gauri de canalizari neacoperite (si pe trotuar, si pe carosabil).

  17. O sugestie/rugaminte:
    Blogul vostru devine foarte mare, e dificil sa gasesti un post mai vechi. Eu nu stiu cum e cu blogurile hostate pe wordpress, ce puteti si ce nu puteti pune pe ele, dar un plugin de arhiva ar fi foarte bun.

    Eu folosesc kgarchives, care se poate lua de aici.

    Un exemplu de cum arata output-ul lui vedeti aici.

    Dar orice tip de arhiva e binevenit. 🙂

  18. Liviu, ai perfecta dreptate, insa, dat fiind ca noi mergem pe wordpress 100% free, sintem limitati la setul de facilitati default. adica instalarea oricarui plugin third party is out of question. tot ce am putut face este sa ofer widget-ul Archives (destul de limitat si asta ca functionalitate), pe care il gasesti imediat sub Recent Comments.

  19. Stimat colectiv AndreeaNaum, ati fost invitat de catre Membrii Rezistentei Urbane sa raspundeti la urmatoarea provocare: aveti pe cap un turist strain pentru o zi, numiti cel putin 7 obiective din orasul dvs. pe care i le-ati recomanda respectivului. Mai multe informatii aici. Foarte sorry de off-topic.

  20. Ma gadila grozav ideea de a scrie ceva pe blogul vostru; daca am deja blog este musai sa-l sterg ca sa am o sansa sa ma gazduiti aici?! Oricum de citit o sa va citesc cu drag in continuare.

  21. draghe, noi nu prea suntem fixisti. Daca ce scrii tu se brodeste pe shizofrenia noastra atunci cred ca nu e nici o problema sa ne infratim. Da materialu si il dau si la coledzii si vedem. Cum sa-ti stergi bre blogu? Ai nebunit?

  22. Subscriu, acush vazushi mesajul. Deci, Radu, eu unul m-as bucura si m-as simti onorat sa scrii alaturi de noi, oricand, oricum, despre orishice.

    G.

  23. Radu, ti-am trimis o invitatie. Acum banuiesc ca o sa asteptam “provincia” 🙂

    G.

  24. Mutsunel, era mai simplu de atit, finca radu are deja user pe wps.
    Radu, de azi esti contributor pe acest blog. Da-ne un mail cind ai un post in draft si vrei sa fie postat si unul dintre noi te-o aproba.
    Asta ca metoda de protectie a noastra si a blogului, sper sa ne intelegi, caci netul e ca o cutie de bomboane si nu se stie niciodata ce gust are ciocolata. Poate insa ajungem sa ne si cunoastem si sa bem un paharel al pacii (ca de pipa m-am lasat) si atunci vedem cum lucram la increderea reciproca 🙂

  25. Oh, okay. Oricum, mi-am facut damblaua sa invit si eu pe cineva (ajuta la stima de sine) 😀

    G.

  26. Mai am pana ma blonzesc de tot, am inceput de la cap deocamdata, ca ochii deja ii am albastri. Uraaaa draguta meaaaa tiganu’ e pe camp 😛

    G.

  27. buna… nici nu stiu cum sa incep… sunt ottoman de pe forumul lui andrei gheorghe… de prin 2005 -2006, afrika corps, club a, cartea lui ghigiu etc… am intrat intamplator pe forum azi si am vazut ca a disparut aproape cu totul… ma gindeam ca mai stii ceva despre fostii amici… vad ca nici blogul asta nu mai e accesat de ceva timp…

  28. stau si eu mai deoparte {asta nu stiam cum s-o scriu si-am cautat-o la Pruteanu ) si bag la cap .
    promit sa fiu cuminte … sau nu.
    promit sa fiu decenta …numai atunci cand e cazu’ .
    promit ca voi raspandi din intelepciunea adunata de pe-aici …da’ nicidecum prostilor .
    promit sa nu raspund provocarilor care nu sunt provocatoare .
    promit sa nu ascund adevaru; ca-s urata si puturoasa si ca sunt ,,fata-babei”
    si mai promit ca nu voi mai promite ,nimic!
    asa! bine-am venit in casa voastra .

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.