Iarina

 snap001.jpg
CURICULLUM VITAE

Nume: DUMITRAŞ

Prenume: TEODORA IARINA

Data şi locul naşterii: 21 februarie 1999, Suceava.

Domiciliul: Str. … nr. 7, Botoşani.

STUDII: A terminat clasa a II-a la Şcoala Normală „N. Iorga”, Botoşani cu Diplomă de Excelenţă, la fel ca şi clasa I. Este câştigătoare a concursurilor naţionale de matematică Cangourou şi Winners.

ACTIVITATE EXTRAŞCOLARĂ:

Din ianuarie 2006 se antrenează la Cercul de şah de la Palatul Copiilor, Botoşani.

În prezent reprezintă la competiţii Palatul Copiilor şi C.S. Botoşani.

Antrenori: Silvia Diaconu – Palatul Copiilor Mihai Diaconu – C.S.Botoşani

Competiţii şi rezultate:La toate competiţiile de până acum a luat premii, în total, 20 diplome, 4 cupe şi 3 medalii. Câteva dintre cele mai importante sunt:

  • Locul I şi Cupa „Ştefan cel Mare”, Vaslui, 2006, categ.<10 ani;
  • Locul I şi Cupa „Podul Înalt”, Vaslui, iulie, 2006 categ.<12 ani;
  • Locul I la Campionatul Naţional de Şah, Iaşi, 2007;
  • Locul I Cupa Luceafărul la 8 ani şi locul II la categ. < 12 ani.
  • Locul II şi Cupa la finala Campionatului Naţional de Şah, Iaşi, 2007, categ. 8 ani; vicecampioană naţională, reprezintă România la C.E. de Şah de la Batumi, Georgia.
  • Locul II la Finala Campionatului de Şah pentru Copii şi Juniori, Amara, 2007, categ. 8 ani;
  • Locul IV la Open Timişoara (vârste între 8 şi 20 de ani);
  • Locul I şi medalie de aur la Cupa Litoralului, Cap Aurora, iulie, 2007;
  • Medalie de bronz cu echipa la Campionatului Naţional de Şah, Constanţa, august, 2007.

În prezent face parte din lotul naţional de junioare, având în clasamentul rating CIV categoria II, cu un punctaj de 527.

10 thoughts on “Iarina

  1. da ma, e accesibil, dar widgetul e jos si lumea nu deruleaza pina acolo fara motiv. mai bine ai edita postul si ai baga un link frumos in text. de exemplu apasa cineva de la mine din blog si vede o poza si doua vorbe, crede ca e vreo nepoata , ceva, nu apare nimic care sa explice ce s-a intimplat la batumi. si pe urma stetrgi comentariile astea si cosmos este si ramine fericit.

  2. 🙂

    nenea, ori si-a tras ecran mai mult lat decit lung si nu stie cum sa ne spuna, ori intra pe forum de pe ceasu’ electronic.

    eniuei, m-am alaturat campaniilor “salvati mouse-urile nostre” si “scrolu inamic cu trolu” si am mutat widgetu’ fix in top.

    mai cinta careva?

    ps. comentarii nu se sterg decit daca vin de la brisk. 😉

  3. ma, tu nu vezi ca eu scriu acum un comentariu si nu vad nimic in stinga? ecranele de 17 toli nu imi sint bune pentru blogul asta? nici alea de 19? pai de 21 nu imi cumpar acum, da?

    eu am pus un link direct in pagina asta, nu catre andreanum, ala e in blogroll…

  4. Whats up are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  5. Hey there great blog! Does running a blog similar to this require a lot of work? I have virtually no knowledge of computer programming however I was hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject however I simply had to ask. Thanks a lot!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.